Första dagen på jobbet

Glömde bort att blogga igår men ville spendera tiden tillsammans med min goa kille som jag inte kommer att träffa på ett par dagar nu. 
Men jag och mamma åkte iallafall iväg till banken igår. Där skaffade jag mig internetbanken, ett nytt bankkort m.m. Haha vuxenpoäng tycker jag, eftersom att hon som hjälpte mig visade hur jag nu ska kunna betala räkningar oså. herregud vad snabbt tiden går och nu ska man helt plötsligt börja göra att som alla vuxna gör. Men sånnt är livet ;) 
Blev även en sväng till biblioteket eftersom att jag tappat bort en bok som vi har i uppgift att läsa ur och skriva om. Så nu har jag lånat samma bok så jag hinner läsa ut den denna veckan. 
När vi kom hem så somnade jag i soffan. Var som sagt inte så kry eftersom att jag började bli förkyld.
På kvällen gjorde jag chokladbollar och varma mackor och sen kom emil. Då kollade vi på film och bara myste ♥
 
 
Idag när jag vaknade upp kände jag mig helt igentäppt i näsan. Men jag mådde ändå bra och eftersom att jag skulle göra första dagen på jobbet så kändes det viktigt att jag kom dit. Känns konstigt att få förklarat saker för sig som man ska göra oså eftersom att man helt plötsligt får eget ansvar. Förut har man alltid haft någon där hela tiden ( om man tänker på praktiker och tidigare sommarjobb ) men nu ska jag bli mer självständig och göra allt på egen hand. Givetvis finns det personal där som kan hjälpa till men det kändes ändå ovant att börja vänja sig vid tanken att jobba på riktigt. Men jag tror allt att detta kommer bli riktigt bra och roligt, bara man kommer in i det så är det nog inga problem :)
Dock blev förkylningen bara värre under dagen så har sprungit iväg och snutit mig så mycket att näsan nu blivit helt röd. Så nu blir det att krypa ner i sängen med min älskade vetekudde, kolla på film och hoppas på att förkylningen ska gå över. 
 
Försökte få bort tätheten i näsan med hjälp av vattenånga och pepparmint, men utan resultat.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo