Alla ♥ Dag

Jag vet att det varit tomt här en hel vecka. Men mellan måndag och onsdag mådde jag inte så bra. Började med kraftigt magknip på måndagskväll. När jag sedan vaknade på tisdag mådde jag väldigt konstigt, hade ingen matlust och fortfarande ont i magen. Jag ansåg mig inte vara sjuk men jag mådde inte heller bra. Trotts det drog jag iväg till skolan för jag ville inte missa något. Blev dock värre på kvällen och jag klarade inte av att äta. Därför stannade jag hemma på onsdagen och under eftermiddagen försvann plötsligt allt och jag mådde sedan precis som vanligt. Vet inte alls vad det berodde på och jag är osäker på om jag åt något knepigt. Skönt att det gick över i alla fall. Därför drog jag iväg på middag med världens bästa Helen på kvällen. Var längesedan vi sågs själva och det var så skönt att få prata av sig om allt möjligt. För mig är Helen inte bara min kusin utan också kurator, psykolog, syster och bästa vän ♥ Med det menar jag att man alltid kan prata om allt möjligt, få råd, tips och inte minst, massa positiv energi. Så efter några timmar tillsammans kände jag mig faktiskt väldigt lättad, mer positiv och med ny motivation. Jätteskönt verkligen!!
 
En annan sak som varit under de senaste veckorna är olika problem som dykt upp. Det har varit allt från små grejer till lite större saker som på ett eller annat sätt krånglat eller gått sönder. Den senaste händelsen skedde i Tisdags men nu i slutet av veckan har vi tagit tag i de flesta sakerna och vissa grejer har redan reparerats/ersatts. Så jag tycker att det räcker nu och hoppas att det inte dyker upp fler saker. En av de saker som hände var att tv:n inte orkade med längre. Så efter skolan i Fredags begav vi oss till Elgiganten och införskaffade oss en ny. 
 
Nu har jag precis sammanfattat klart allting som vi ska kunna i denna kursen. Har tenta om ca 2 veckor så nu är det bara att försöka pressa in all information också. 
 
Måste säga att det är underbart att vara student....
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo