Ledig

Idag är jag ledig, wiho!
Nä men väldigt skönt att kunna sitta i lugn och ro och plugga hemma och ta lite pauser då och då när man känner för det. E var också ledig så efter frukosten drog vi iväg till gymmet. Bestämde oss för att köra rygg och bröst och alltså shit. Var sjukt längesedan jag hade ett sååå bra träningspass. Jag har kört samma vikter nu under en tid men idag orkade jag köra ytterliggare lite tyngre och på några övningar orkade jag till och med gå upp och köra ännu tyngre. Även E hade en bra dag och orkade också lägga på lite extra och jag fattade inte alls varför vi idag orkade så mycket mer än vad vi brukar. Men vi kom fram till att det antagligen var buffén igår. Då åt vi både middag och dessert och det gjorde så vi fick extra energi. Lär dock säkert inte alls ta dessa vikter nästa gång vi kör samma pass, men det var väldigt kul att se.
 
Resten av dagen har bestått av plugg och lite pyssel här hemma. Min tenta är om 3 veckor och vi kommer bara gå i skolan 1½ vecka till och på den tiden hinner vi inte gå igenom allt som vi ska kunna, så därför måste man plugga så sjukt mycket själv. Men denna gången är jag mer motiverad. I T2 tröttnade jag och tyckte verkligen det var tråkigt att sitta hemma och läsa. Men nu måste jag eftersom att jag vill komma vidare och sen tycker jag att det är väldigt intressant att läsa om. 
 
Nu har jag tappat upp ett bad och tänkte kika lite serier. Perfekt avkoppling samt att man då släpper allt runt skolan för en liten stund. 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo