Nytt år - nytt hår

Todeloooo!
Här rullar dagarna på för fulla muggar där skolan varvas med träning och mer plugg. Har varit ganksa trött varje dag när man kommit hem. Förutom att ta in all information som vi får av alla föreläsningar, så vill jag ju lära känna min nya klass lite bättre så man träffar och pratar med nya människor hela tiden (vilket också gör att jag blir trött). Många är nog väldigt sociala i sig, men jag är inte väldigt frammåt spontant bland människor jag inte känner, utan jag får anstränga mig lite. Jag är gärna den som sitter med i en grupp och bara lyssnar. Jag har inget behov av att synas och höras mest, men nu när man vill lära känna nya människor så kännst det som om jag får vara lite mer social än vad jag är i vanliga fall. Vet inte om ni förstår vad jag menar men det gör att jag är ganska trött när jag kommer hem och därför har det nästan blivit standard att ta en liten powernap för att ladda upp batterierna igen.
Men allt med skolan känns bra och jag känner mig fortfarande taggad trotts att jag vet att veckorna före tentan kommer vara pressade till max med plugg.
 
Idag var jag ledig vilket var skönt. Dock har vårt internet krånglat så en man från comhem skulle dyka upp mellan 8-10, därför blev det ingen sovmorgon för min del. Var faktiskt riktigt trött och vaknade inte ordentligt förens klockan var runt 12. Så plugget har fått vänta tills ikväll. Tog även en sväng till frissan under eftermiddagen. Kände mig trött på håret och ville göra en liten förändring. Sen är det alltid skönt att bli lite ompysslad. Frisören fick lite fria händer (precis som vanligt) och fixade en naturlig ombre i en brun nyans samt klippte lite på längderna. Blev väldigt nöjd faktiskt trotts att det inte blev en jättestor förändring. Bara skönt att fräscha till håret lite.
 
Tog även en sväng på stan efter frissan. Köpte mig ett par vita hörlurar. I och med att hörlurar isolerar ljud runt omkring bättre än ett vanligt headset gör så tänkte jag att det kunde vara bra när man sitter och pluggar. Sen köpte jag även en yogamatta. Tycker nämligen att det är väldigt skönt att träna och koppla bort allt annat en stund, men det är inte alla dagar som jag hinner dra till gymmet. Har tidigare provat att träna hemma men det har inte funkat då det blir väldigt hårt att ligga direkt på golvet och ligger man på en handduk/filt så glider man bara omkring. Så jag tror detta blir bättre. 
 
Nä nu är det dags att avrunda. Blev ett ganska långt inlägg men skönt att skriva av sig lite. Dock måste jag plugga lite mer inför imorgon så dags att återgå till böckerna...
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo