Att vara sjuk

I helgen åkte vi hem en sväng till familjen och spenderade fredag-söndag där. Kände att jag behövde komma ifrån stan lite, så det var väldigt skönt att komma ut på landet lite och spendera lite tid hos både svärfar och mamma och pappa.
En sak som däremot inte uppskattades var när Emil påpekade att han trodde att jag var påväg att bli förkyld. Får tydligen en annan andedräkt då. Men jag kände mig absolut inte sjuk. På lördagskvällen small det dock bara till och på några timmar var jag bom tät i hela huvudet. Rinnande näsa, täta hörselgångar, huvudvärk och halsont.... och detta blev ännu värre under söndagen så jag började bli lite stressad över hur denna veckan skulle bli.

Hade föreläsning igår (måndag) som jag släpade mig iväg på, även om det kanske hade varit bättre att bara hemma. Men den var obligatorisk och skulle jag missat den så vet jag inte när jag hade kunnat ta igen den. Så trotts att jag kände mig ganska frånvarande var det ändå skönt att kunna bocka av att jag varit där.
Idag var det dags för vanlig praktik igen men vaknade upp och kände mig febrig och var helt igentäppt så det var bara att ringa och meddela att jag stannade hemma. Det tog dock emot väldigt då jag så gärna ville må bra, dels för att jag inte vill missa på praktiken men också för att jag skulle åkt iväg till ullared imorgon då jag är ledig. Men det var bara att avboka. Så jag har legat hemma i soffan hela dagen, pluggat, kollat serier, lyssnat på storytell och bara vilat. Det känns skönt att det bara är en förkylning men jag hade gärna varit frisk nu.Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo