Vardagen rullar på

Då var det Måndag igen och dags för en ny vecka. Förra veckan började min praktik inom psykiatrin. Nu när en vecka har gått tycker jag att det känns bra, otroligt mycket nytt och det kommer nog ta ett tag innan jag är varm i kläderna, men det är kul och intressant. 
En sak som är riktigt skönt med praktiken är att jag är ledig 2-4 dagar i veckan. Hade tänkt att jag skulle jobba endel men nu inser jag att det också är väldigt skönt att vara ledig. Har varit väldigt trött nu några dagar, vet inte om det beror på att det var mycket förra veckan (med omtenta och start av praktiken) så denna veckan har jag nog ändå tänkt vara ledig. 
 
Tentan har jag föresten varit lite nervös över. Första tentan var rättat som om det vore ett glosförhör... Hade man inte ordagrant skrivit som det gjorde i boken så fick man inga poäng. Och även fast vissa sakerna stod i boken så ansågs det vara fel. Så vi var en väldigt stor andel som inte fick godkänt på första försöket. Jag skickade dessutom in min tenta för överklagan, men hann inte få tillbaka den i tid så jag fick plugga till nästa omtentatillfälle som då var i Onsadgs. Idag fick vi reda på att tentorna är rättade och jag blev godkänd!! Så himla skönt!! Så då kommer jag kunna forsätta till termin 5 (för detta var en spärrtenta). Så det känns bra.
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo