Test

kvällspass och fullmåne

Publicerad 2015-09-27 23:07:59 i

Precis slagit ned huvudet på kudden. Har jobbat ikväll och är verkligen jättetrött nu. I väntan på bussen började jag gå hemåt. Var skönt med en liten kvällspromenad faktiskt och eftersom att busshållsplatserna i stan ligger ganska tätt så var det ingen risk att jag skulle missa bussen. 

Så nu har jag legat och läst lite om månen som blir inatt. Är givetvis sugen på att ställa klockan för att gå upp och titta men det finns en risk att den kommer vara dold av moln/ byggnader står ivägen. Så vi får se. Lär ju även Var riktigt trött så jag är inte säker på om jag ens kommer att orka hå upp. Men men, är ledig imorgon så lär ta en lång sovmorgon och mina planer för dagen är faktiskt bara att ta det lugnt. Har ju jobbat hela helgen så det ska bli skönt med lite ledighet
ledighet. 

Nu somnar jag strax så lika bra att säga godnatt nu med en gång. Så Godnatt!

Fotbolls Torsdag

Publicerad 2015-09-25 06:10:25 i

Godmorgon på er! 
Var inte jättesugen på att gå upp imorse när klockan ringde, då jag vaknat flera gånger inatt samt gick och la mig ganska sent. 
Emils pappa och bröder var nämligen här igår och då kollade vi på Elfsborg som hade match mot Göteborg. Sen när vi kom hem var jag tvungen att laga mat så jag hade matlåda tills idag och därför blev det ganska sent. 
Matchen var i alla fall helt klart värd att se. Det är ju alltid mycket bekvämare att se fotboll på tv men är man på plats får man ju samtidigt känna hela stämningen och det slår ganska mycket ändå ;) 

Hoppas ni får en fin Fredag i alla fall. Min kommer bestå av jobb hela dagen och sen får det bli en sväng till gymmet innan jag drar hem.Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela