Min dag

Någon mer än jag som börjar få sommarkänslor. Folk börjar ta mopeden/a-traktorn till bussen/skolan. Man möter massa med solbrillor och bara en tröja. Blev för varmt idag för jacka och scarf så det åkte ganska fort ner i väskan. Himla skönt väder, man blir mycket gladare när det är sol ute.
Kom hem och skulle börja städa mitt rum. Tänkte dammsuga men gick inge vidare, var stopp någonstans i slangen så fick montera isär den och lysa med ficklampa för att se. Och vad tror ni det är som glimtar till en bit in i röret. Jo en enkrona som precis får plats. Inte kontigt att den inte funkar. Men pappa fick hjälpa mig så tillslut kunde jag damsuga. Blev även att tvätta eftersom att jag nästan inte hade några kläder kvar.
Fick även hoppa över träningen idag. Har suttit med läxor hela kvällen. Gjort lite so, gjort klart vård och omsorg, 1 fråga kvar på medicin och odlat krasse som vi har i läxa i no. Käns ganska skönt att få gjort så mycket men har 2 jätte prov nu efter lovet så känner mig ganska stressad inför det.
Emil tkr nog jag har varit ganska tråkig idag, först städa och sen plugga så han hittade den andra twilight boken som han just nu sitter och läser ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo