Underbart!

Från januari tills nu då vi slutat skolan har jag haft något att göra varje dag. 99% av det hade med skolan att göra. Självklart satt jag inte och pluggade hela tiden för jag orkade inte, men jag var hela tiden stressad över att inlämningarna var tvungna att skickas in. När jag sedan struntade i läxorna så blev det bara mer och mer att göra. Efter skolan så handlade det inte så mycket om vad man ville göra utan mer om vad man var tvungen att göra. Jag hade hela tiden i baktanke att jag var tvungen att plugga, vare sig jag orkade eller inte.
Nu när man helt plötsligt har lov och betygen är satta så känns det hels plötsligt tomt på något sätt. Förut hade man ALLTID något att göra men nu finns det inget tvång till något. Så det känns väldigt konstligt att kunna göra vad man vill. Till en början så blev jag väldigt rastlös eftersom att man var van med att aldrig vara sysslolös, men nu har jag faktiskt börjat vant mig och det är faktiskt hur skönt som helst att kuna göra precis vad man vill!!
Igår passade vi Kippo hela dagen, jag var ute och fotade lite samt redigerade bilder på datorn. Imorse så läste jag ut en bok som jag började läsa vid jul men aldrig haft tid med att läsa klart. Sen började jag på en ny bok. Jag har också hjälpt emil med att fixa virusskydd till datorn och nu har vi bestämmt att vi ska träffa jocke senare. Känns hur skönt som helst att bara göra det man känner för!!! Så nu ska jag redigera fler bilder och sen ska jag fortsätta läsa :)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo