Ta tillvara på tiden man har tillsammans

 
 
Jag har lärt mig att inte ta något för givet, eftersom att ingenting kan vara förevigt.
På 3 månader har jag misst två grannar och min enda faster. Det är jätte hemskt att livet bara en dag tar slut. Därför är det viktigt att man tar tillvara på tiden man har med nära och kära och verkligen uppskattar tiden som man kan tillbringa tillsammans.
För 3 månader sedan gick jag omkring med tanken att det är alla andra som blir drabbade av svåra sjukdommar men inte vi. Vi har det så bra och så kommer det vara tills vi blir gammla. Jag trodde verkligen att det var så. Att alla andra blev drabbade men inte jag, min familj, mina släktingar, vänner eller grannar. Eftersom att jag inte hade mist något på nära håll så är det väll inte konstigt att jag kände så. Men nu inser jag ändå hur fel jag hade...
 
När jag var liten var jag alltid hos mina grannar. Iallafall på sommaren eftersom att dom då hade satt upp sin hängmatta. Jag var så himla avundsjuk på att dom kunde ha hängmatta men inte vi, så därför var jag väldigt ofta där på sommaren. Spenderade många timmar i deras hängmatta, men jag var också där för att leka och fika. Kände mig alltid välkommen dit även om det ibland gick veckor sedan jag var där sist. Men jag blev alltid välkommnad med öppna armar.
När jag sedan blev äldre slutade jag att hälsa på och i dagens läge kan det bli så att man träffas vid brevlådan och hälsar på varandra men mer är det inte. Så himla tråkigt ändå! Från att alltid tillbringa sommardagarna där till att nu knappt stanna till och prata när man träffas. 
Därför känns det viktigt att ta till vara på den tiden man har med varandra eftersom att man inte vet när den tiden tillsammans inte finns.mer. Att lägga tiden på att varandra och hitta på saker som man mår bra utav, istället för att bråka känns mer viktigt, eftersom att man inte kan förutspå vad som händer . Jag tycker att det är viktigt att uppskatta det man har istället för att eftersträva det man inte har.
 
Idag efter skolan var jag med mamma på begravning efter våran granne, Gösta. Till en början kände jag mig lugn, men allting blev så jobbigt när samma låtar som kicki hade på sin begravning spelades. Att sedan gå fram till kistan och ta farväl var också jobbigt. Det var speciellt då jag tänkte på alla dom gångerna jag legat i deras hängmatta och de sittande vid ett bord brevid mig uppdukat med fika. Alla gånger jag fick höra roliga historier eller de gångerna jag även tog över kompisar dit bara för att jag tyckte att det var så roligt hemma hos dem. 
 
Det är hemskt att mista en person eftersom att det tomrummet aldrig kan ersättas av något annat. 
Därför känner jag att man verkligen måste ta tillvara på alla de tillfällen man har med varandra och göra det till bra och minnesfulla stunder.
 
Vi saknar dig kicki, men jag vet att vi kommer att träffas igen ♥
13.11.2011
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo