Torsdag/Fredag

Har sovit mig igenom hela dagen idag, med för att ladda upp inför sista nattpasset. Har gått väldigt bra faktiskt och jag har inte alls varit speciellt trött under de nätterna som jag har gjort. Känns ju skönt! 
Jag och mamma har även burit ner alla flyttkartonger och möbler till hallen för imorgon går första flyttlasset. Känns seriöst helt sjukt, helt sjukt!! Jag ska flytta hemifrån och bli sambo med min underbara pojkvän. Att flytta hemifrån är ju något man pratar om redan som liten och är något man ser fram emot att få göra. Vet att jag satt och planerade med några kompisar och vi kom fram till att vi skulle flytta när vi var 18 just för att man är myndig och vuxen då ;) Haha. Blev ju inte riktigt så men att vi ska flytta och att den dagen faktiskt är imorgon har jag inte alls förståt. Tror i alla fall att vi kommer få det jättebra och det känns så skönt att släkt och vänner finns nära ifall det skulle vara något. Sen är det ju inte så himla långt hem heller så allting känns väldigt bra!!
 
Nattamat: Har så himla svårt att äta riktig mat på natten så idag fick det bli morötter, gurka och dipp som följde med i min matlåda
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo