skitdag

Ja som jag skrev imorse så vaknade jag på helt fel sida men det humöret blev allt lite bättre med frukost i magen. Dock blev hela dagen hemsk vilket jag inte trodde....

Vi drog iväg till gymmet för att träna och emil skulle vara en hjälpande hand för några. var sjukt mycket folk och det blev bara fler och fler. alltså jag blev ganska besviken för jag kunde inte träna. gjorde mina övningar i maskin först då det var lugnast där. men sen när jag skulle köra med fria vikter fick jag ändra på passet totalt för det var saker som var upptaget, det var för trångt och bara väldigt kaos. i vanliga fall kan man ju försöka ta och göra en annan övning undertiden men då det var brist på både vikter, stänger och plats så var det lite svårt. så tillslut gav jag upp och sa till emil att jag drar och handlar istället.
så jag tog bilen och åkte till affären, drar igen bil dörren och inser att jag låst in bilnycklarna i bilen. Först fick jag nästan panik för jag visste inte vad jag skullr göra. men efter många telefonsamtal och hjälp så lyckades vi få ut nycklarna i alla fall. Så det har varit en fruktansvärt jobbig dag där jag vart förbannad, skrattat och gråtit. usch. men antar att man har mer otur vissa dagar.
nu ska jag strax iväg och jobba natt. har vilat nån timme nu ikväll men att sova gick ju knappast efter denna dagen. så inatt blir det frukt och massa kaffe som gäller ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo