Så bra dag!

Var ledig idag men trotts det gick jag upp redan vid 7. Towa och jag hade bestämt oss för att åka till Göteborg för lite julklapps shopping, så vi var där vi 10-tiden. 
Gick riktigt trögt först och vi kikade i ett flertal affärer utan att hitta något. Men sen när första julklappen var inhandlad så lossnade allt och jag har faktiskt bara 2 personer kvar att handla till. Så det känns jätteskönt och jag är väldigt nöjd med vad jag hittat idag. 
 
När jag kom hem möttes jag av en städad lägenhet, ett kylskåp som var påfyllt och en pojkvän som stod vid spisen. Var verkligen uppskattat och kul att bli lite bortskämd ibland! :)
 
Jobbet ringde föresten så nu har jag fått några timmar under julledigheten. Har faktiskt saknat jobbet eftersom att jag jobbade ganska mycket under 1 år och sen när jag flyttade så blev det att jag slutade väldigt tvärt. Från att ha varit där väldigt mycket under just sommaren till att bara sluta har faktiskt varit lite konstigt. Så jag blev superglad när de ringde och tycker att det ska bli jättekul. 
 
Så detta har varit en riktigt bra dag och humöret kan inte vara bättre!
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo