En rätt bra måndag ändå

Började morgonen med ett seminarium. Var lite lätt nervös även denna gången, eftersom att jag inte hunnit läsa igenom all kurslitteratur. Som tur va så gick allting väldigt bra ändå och jag blev godkänd! Så skönt!! Så precis som förra gången så blev jag jättetrött efteråt ( ni vet när nervositeten och allt bara släpper ) och huvudvärken som jag hade hela kvällen igår kom tillbaka. Så när jag kom hem fixade jag lite att äta och sen gick jag och la mig. Tog 3timmar innan huvudvärken släppt någorlunda, trotts alvedon, massa vatten och sömn. 
När emil kom hem hade han handlat lite så vi kunde göra tacos. Skulle haft köttfärsås men eftersom att vi levt på matlådor som bestått av köttfärsås i ex antal dagar så var tacos mer lockande!
Efter det blev det en promenix. Kände inte för att dra till gymmet då huvudvärken inte släppt helt och hållet så en promenad på ca 5km var helt lagom. Och denna gången gick vi inte vilse ;)
 
Nu har jag precis pratat lite i telefon med älskade mamma. Eftersom att älgjakten drog igång idag så är det tradition att gå bort till farmor och farfar och äta soppa. Något som jag verkligen älskar och ser fram emot dels för att jag älskar farmors soppa och dels för att jag gillar gemenskapen. Så var faktiskt rätt jobbigt att missa det i år. Men så är det ju, men kan inte vara med på allt tyvärr. 
 
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och plugga lite. Går inte att slappna av bara för att dagens seminarium är avklarat. På fredag väntar nästa seminarium som dessutom ska handla om lagar. Inte mitt favoritämne direkt så känns som om det kan vara bra att lägga ner lite extra tid på det. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo