Städning, packning och fotboll

Stängde av alarmet imorse för att verkligen få sova ut. Så först runt 10-tiden gick jag upp och åt frukost. Skönt med en mjukstart på morgonen. Sen idag så har det varit städning och packning på schemat. Väldigt svårt att packa både till resan och dagarna man ska vara hemma, eftersom att jag har en tendens att plocka med mig för mycket grejer. Men nu är väskorna packade och lägenheten nystädad. 
 
Kvällen ska spenderas på Elfsborgs arena. Kände att det var dags att kika lite fotboll då det var väldigt längesedan nu. Ikväll möter Elfsborg Djurgården där Kevin Walker spelar, dock är han inte med nu men jag är i alla fall sjukt taggad inför kvällens match. 
 
 en riktigt mysig dag

Började morgonen med att ta en promenad till knalleland där vi mötte upp mormor och morfar en snabbis. Sedan begav vi oss vidare in till stan där det var italiensk marknad. Köpte inget men mysigt att bara gå och kika. Efter det blev det minigolf. Tyckte det var sjukt kul och det berodde absolut inte på resultatet. Sedan blev det lunch på bästa orion innan vi drog oss hemåt. 

Jag har länge pratar om att jag måste sola innan turkiet för att bygga upp en bra bas. Så därför spenderade vi eftermiddagen vid kypesjön. Efter tre timmar i solen övergick min "bas" från vit till röd. Mycket snyggt måste jag säga... tur att vi inte ska åka än ä, så det röda hinner lägga sig.

Nu ikväll har vi börjat packa lite, bara myst och kikat på film. Så jag tycker att det varit en riktigt bra lördag! Nu blir det strax sängen för imorgon är det mycket som ska göras.
ett blandat inlägg

Att åka buss är något som blivit lite avkopplande för mig. Med ett par hörlurar i öronen och tankar som bara flyger iväg så är det en ganska go start på morgonen. Detsamma gäller när jag tar bussen hem från jobbet för då hinner man liksom gå igenom det som hänt under dagen innan man kommer hem. Man hinner "landa". Många ogillar att åka buss men i och med att jag alltid gjort det för att kunna ta mig någonstans så antar jag att man vant sig. 

Idag gör jag min sista dag på HIA i alla fall. Har varit sjukt kul och utvecklande. Har träffat både underbara patienter och personal. Första dagen kan jag säga att jag kände mig lite vilsen i och med att jag aldrig jobbat med hjärtat innan och helt plötsligt skulle jag tillbringa en hel sommar på hjärtavdelning. Men jag har lärt mig otroligt mycket och är väldigt glad att jag hamnade här. 
Även hösten ser ljus ut trotts att det inte blir någon skola för mig, så fet känna bra :)
En liten film

Denna filmen ger en liten inblick i hur en vanlig dag på sjukhuset kan se ut. Många delar är inspelade från just Hia så tänkte att det kunde vara lite kul att se ;)
 Så kom äntligen solen

Hade en riktig skitdag igår. Allt som kunde gå fel gjorde verkligen det så jag var svintrött när jag kom hem från jobbet vid 22-tiden. Denna dagen blev därför så mycket bättre när jag vaknade imorse och solen kikade fram. Var rätt längesedan, i alla fall här i borås. Sen att hela dagen bara flöt på, vädret var på topp när jag slutade och att det var så pass varmt ute att man kunde lägga sig och sola en stund gjorde ju inte saken sämre. Så sov en stund ute på balkongen, helt underbart! Så denna dagen idag har varit så mycket bättre än dagen igår. Men man kanske behöver ha riktigt dåliga dagar ibland bara för att uppskatta alla de bra dagarna. 
 
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och slöa lite framför tv:n. Har jobbat en hel del nu det sista och orkar därför inte göra så mycket när jag kommer hem. Men är ganska skönt att bara ta det lite lugnt också. 
 
 bikinirea

Om 3 veckor drar vi vidare mot varmare länder och därför har jag börjat kolla över lite vad som kan vara bra att ha med sig. En av de grejerna som jag måste handla är bikinis då de jag har hemma inte längre passar. Så lördagens projekt var att inhandla lite badkläder. Gick in på gina, cubus, hm, team sportig,  lindex etc men jag tyckte inte de hade någonting. Alla badkläder reades ut och därför fanns det bara väldigt få modeller/storlekar kvar. Hur tråkigt som hellst och jag menar, vi har precis kommit in i augusti som ska vara den varmaste sommarmånaden på året men då passar affärerna på att fylla på med varma höstkläder och rear bort sommarkläderna. I och med att det inte varit något bra väder så har jag inte inhandlat några badkläder men nu när jag väll behövde ha det så fanns det knappt något, trotts att det fortfarande är "sommar". Bara jag som tycker det är konstigt? 

Fick i alla fall tag på två bikinis i samma modell men två olika färger. Skulle behöva en till men har absolut ingen aning om vilken butik man bör besöka. Så jag blev lite besviken faktiskt...