full fart

Jösses,  har precis vaknat efter en liten power nap. Har varit full fart hela dagen så var skönt att slappa en stund. Hade ställt klockan på 8 imorse så blev en tidig frukost med älsklingen (tidig just för att det var lördag). Jag hade tänkt gå på ett nytt pass idag men insåg att busstiderna inte stämde överens med mina planer. Så därför blev det ett vanligt pass på gymmet istället. Tränade lite kondition och sen blev det lite rygg. Var sjukt mycket folk trotts att klockan ändå bara var 10, så det var lite svårt att träna faktiskt. Därför blev passet inte så långt.
Sen drog vi in till stan där det blev en tidig lunch och efter det blev det lite shopping. Köpte nya träningsskor och jag blev faktiskt riktigt nöjd! När det gäller skor så är jag väldigt noga med att allt känns bra, hur de dämpar, stödjer och hur foten belastas. Så vi gick till intersport där vi fick sjukt bra hjälp av personalen och jag fick prova några modeller innan vi hittade rätt. Var där en bra stund men det var helt klart värt det! 
Sen när vi kom hem i alla fall så blev det att dammsuga och våttorka alla golv innan vår tvättid var igång. Så det har varit full fart idag. Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo