Att försöka anpassa sig till nya rutiner

 
Nu är 3 dagar genomförda på HIA och jag tror att denna sommaren kommer bli riktigt rolig. Bara jag får koll på allting, lite mer kunskap och kommer in i rutinerna så blir nog detta bra. Dock är det lite ovant att jag så småningom ska vara helt självgående eftersom att jag aldrig jobbat på sjukhus tidigare. Jag har endast haft praktik och det är inte alls samma sak. Men jag ser verkligen fram emot denna sommaren!
 
I och med att klockan ringer vid 5-tiden på morgonen så behöver jag komma i säng mycket tidigare än innan. Så i ett försök att kunna varva ner på kvällen har jag nu varit och lånat böcker på biblioteket så jag har något att läsa i på kvällen. Att behöva lägga sig när solen förtfarande är uppe är en annan sak som är svår. Känns ju knappast som att det är kväll nu om man tittar ut genom fönstret. På så sätt tycker inte jag att man blir lika trött heller. Men antar att det kanske är en vanesak och tar lite tid att vänja in. 
 
Nä, nu ska jag försöka hoppa i säng. Gör kvällen imorgon så är inte så bråttom men vill ändå försöka få in dessa nya sömnrutiner eftersom att jag är väldigt beroende av antalet sömntimmar. Så godnatt på er!
 
Från idag:
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo