Mina knep till att bli mer hälsosam

Efter denna sommaren och framförallt veckan utomlands mådde jag verkligen som jag förtjänade. En hel sommar med bara massa godsaker och inget träning alls förutom promenader gjorde att min mage verkligen hade ballat ur och var riktigt uppblåst. Så jag bestämde mig ganska fort när vi hade kommit hem för att bli mer hälsosam och nyttig, inget godis fram till december och bara onyttigheter en gång i veckan (undantag vid kalas). Förnyade även mitt gymkort och har nu börjat träna regelbundet igen och det känns så bra. Visst, det är en stor skillnad på vad jag orkar idag och vad jag orkade när jag tränade som mest men samtidigt är det kul att ta sig tillbaka. Så vi har nu hållt på i 3 veckor med denna nya "livsstil" och kroppen har äntligen börjat hämta sig. Det jag tycket är mest jobbigt är att skippa sötsaker helt och endast unna mig sådant på exempelvis lördagar, för då är mitt sötsug väldigt stort under de dagarna som jag ej får äta på. Sen när lördagen väl kommer så har jag av någon anledning nu de sista två gångerna inte ens varit sugen på sött. Så just då bara för att jag "får" äta så känner jag inte för det. Ne det är konstigt, men det känns ändå skönt att dra ner på onyttigheterna och bara försöka ha det en gång i veckan. 
 
Även fast det inte alltid syns på utsidan vad man äter så påverkar det ju ändå kroppen på insidan. Redan vid 20 års åldern börjar det lagras i ådrorna. Så jag tycker det är bra att man är medveten om vad man äter och hur det kan påverka kroppen. Det är mycket som kan dölja sig på kroppens insida. Därför tycker jag att lagom alltid är bäst, det går inte att komma ifrån och det gäller ju nästan allt. 
 
Men nu när vi satt upp dessa målen så planerar vi faktiskt helgerna lite mer och då gäller det framförallt vad vi ska unna oss att äta, haha. Så denna Lördagen förutom att jag jobbar, ska vi äta ute på ett nytt ställe vi aldrig varit på innan och jag ska även passa på att baka.
 
Förra helgen var vi på kräftskiva men innan det var vi tvugna att stanna till på max och köpa varsin lyxshake.
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo