Paus ifrån både plugg och socker

Var tvungen att ta en helt pluggfri helg. Vaknade på helt fel sida i Lördags och kände mig bara deppig och orkeslös. Tror att det är "efterdyningarna" från alla tentor som varit, då det varit en sjukt stressig period. Så det var sjukt skönt att inte plugga något alls utan bara göra det man kände för.
Sen kan mitt dåliga humör också bero på att jag fått ett litet sockerförbud. Har nämnligen varit så att under de senaste veckorna har jag sprungit i skafferiet varje dag för att hitta något sött att äta. Det har varit allt ifrån godis och kakor till någon sked med nutella. Erkände detta för min kära sambo i Torsdags vilket resulterade i att han slängde godiset jag hade kvar i soporna. Och nej jag blev inte sur, stod snarare och skrattade åt honom. Så nu ska jag vara sockerfri några dagar (säkert en anledning till mitt dåliga humör i lördags) men det kommer inte vara så att jag har godisförbud. Lär säkert äta godis/fika nu till helgen men att just bryta mönstret att äta varje dag och bara hålla sig till en dag är målet med det hela. 
 
Var föresten ute på en löprunda förra veckan.Har inte tränat löpning regelbundet sedan jag spelade fotboll vilket var ca 5år sedan. Vi sprang bara nån kilometer men jag är ändå sjukt stolt över mig själv. Har en kass kondition och ansträngningsastma på det, så löpning har aldrig varit min grej (lär nog aldrig bli det heller). Men att vi tog oss ut och att jag ändå orkade en bra bit, det boostar! Så vi var även ute idag men då var det backträning som gällde. 
 
Före och efter:
 
 
 
 
 
 Ikea och Ullared

I Tisdags var det dags att träffa Helen. Har inte setts på sjukt länge, inte helt själva i alla fall. Så vi tog oss en sväng till Ikea där det blev shopping, en hel del skratt och massa prat. Var så skönt att bara prata om allt och inget. Det är det som är så skönt, det gör inget om vi inte pratat på flera veckor för när vi väl ses fortsätter vi där vi slutade sist. Så det var jättekul att träffa henne!
 
Blev mest ljus för min del, något som alltid går åt här hemma. 
 
Idag var jag ledig (även igår) och Emil var också ledig så då passade vi på att dra till Ullared. Har velat få med mig honom dit väldigt länge, så var väldigt glad att jag tillslut lyckades. Så ja, tillsammans med Emil hade vi gått igenom hela Ullared, betalt och packat in allt i bilen på 2 timmar. Inte illa va? hahaha, men vi hade faktiskt väldigt kul, båda två. Så inte sista gången vi åker dit tillsammans. 
 
Handlade lite mer idag än i Tisdags....
 
 
 Att leva med en student

Att leva med mig mitt under en tentaperiod måste vara sjukt krävande. Har tänkt lite på detta och dagarna innan tenta skiter jag i allt, allt fokus ligger på att plugga. Städa, diska, laga mat, plocka undan efter mig etc är bara några saker som jag absolut inte bryr mig om alls. Därför tycker jag verkligen att jag har världens bästa pojkvän som trotts detta står ut med mig under dessa perioderna. Tror att det hela blir lite lättare i och med att han också är student och vet hur det blir när det är dags för tentamen. Har dock varit lite väl intensivt nu i och med att jag haft 4 tentor på 11 dagar. Den där städningen har därför inte varit speciellt prioriterad. 
Men igår fick jag ett ryck och kände att jag var tvungen att städa upp och göra det fint här hemma. Tänkte att jag kunde visa före och efter för det blir väldigt stökigt när jag struntar i allt annat än plugget...
 
 
 
 
 
 Äntligen helg

Hej på er! Kände för att kika in här och slänga in ett litet livstecken. 
Idag är det Lördag vilket känns helt underbart. Igår hade jag inte mindre än 2 tentor. Först läkemedelsräkning på förmiddagen och sedan var det kliniska färdigheter på eftermiddagen. Ska ha en praktisk tenta framöver i moment som att sätta pvk, sond, kad, ge injektioner etc och det hade vi en teoretisk tenta på igår. I läkemedelsräkningen måste man ha 100% rätt, så det är klart att jag känner mig lite mer osäker där. Några frågor var lite konstiga och minsta slarvfel gör ju att jag får göra om den. Men jag hoppas att båda tentorna gick bra!
 
Så jag vet inte om det är därför som denna dagens känns extra bra, att båda tentorna är gjorda och känslan över det hela ändå är ganska bra. Men vi har dock ytterliggare en tenta nu på Fredag så jag kan inte direkt slappa idag ändå, utan det är bara att börja plugga på nytt. Men det är ändå Lördag så för första gången på länge hade jag inte ställt klockan utan tänkte sova ut idag. Så det blev hela 11h sömn för min del. Annars idag så tänkte vi gå ut och gå en sväng, sen har jag tänkt att baka lite (kladdkaka ofc) och ikväll blir det vinkväll hos en kompis. Så det känns som en bra dag!