Dagarna rullar på

Det hinner gå ett par dagar/veckor mellan inläggen, men jag uppdaterar i alla fall. Förra helgen var jag ledig så då passade vi på att åka hem till Dalsland. Var på ett ställe där Emil och dem bodde under en period och där är man verkligen helt avskild. Hade varken mottagning på telefonen eller närhet till samhället. Jätteskönt att slippa all stress och bara skärma av sig lite. Då vädret var bra kunde vi åka ut på Vänern och sola/bada hela dagen. Var verkligen en toppen helg som jag lätt gör om!
 
Annars rullar dagarna på. Dem består av jobb, träning, matlådor och sömn i princip. Hade varkligen inte skadat om dygnet hade lite mer än 24 timmar så man kunde få mer gjort under dagarna. Men men, om 2,5 veckor har jag jobbat klart för denna sommaren och då blir det några dagars ledighet innan det är dags att börja plugga igen. Sommaren går verkligen så sjukt fort och det känns som att man lägger ner så mycket tid att tänka över vad man ska göra, men som i slutändan ändå inte hinns med. 
 
Imorgon är jag i alla fall ledig så ska unna mig en sovmorgon där jag inte ska behöva vakna av att larmet ringer. Annars är dagen inte så planerad utan jag tänkte bara ta det lugnt och sen på kvällen ska jag träffa världens bästa Helen en sväng. Ska bli så mysigt! :)