Alla ♥ Dag

Jag vet att det varit tomt här en hel vecka. Men mellan måndag och onsdag mådde jag inte så bra. Började med kraftigt magknip på måndagskväll. När jag sedan vaknade på tisdag mådde jag väldigt konstigt, hade ingen matlust och fortfarande ont i magen. Jag ansåg mig inte vara sjuk men jag mådde inte heller bra. Trotts det drog jag iväg till skolan för jag ville inte missa något. Blev dock värre på kvällen och jag klarade inte av att äta. Därför stannade jag hemma på onsdagen och under eftermiddagen försvann plötsligt allt och jag mådde sedan precis som vanligt. Vet inte alls vad det berodde på och jag är osäker på om jag åt något knepigt. Skönt att det gick över i alla fall. Därför drog jag iväg på middag med världens bästa Helen på kvällen. Var längesedan vi sågs själva och det var så skönt att få prata av sig om allt möjligt. För mig är Helen inte bara min kusin utan också kurator, psykolog, syster och bästa vän ♥ Med det menar jag att man alltid kan prata om allt möjligt, få råd, tips och inte minst, massa positiv energi. Så efter några timmar tillsammans kände jag mig faktiskt väldigt lättad, mer positiv och med ny motivation. Jätteskönt verkligen!!
 
En annan sak som varit under de senaste veckorna är olika problem som dykt upp. Det har varit allt från små grejer till lite större saker som på ett eller annat sätt krånglat eller gått sönder. Den senaste händelsen skedde i Tisdags men nu i slutet av veckan har vi tagit tag i de flesta sakerna och vissa grejer har redan reparerats/ersatts. Så jag tycker att det räcker nu och hoppas att det inte dyker upp fler saker. En av de saker som hände var att tv:n inte orkade med längre. Så efter skolan i Fredags begav vi oss till Elgiganten och införskaffade oss en ny. 
 
Nu har jag precis sammanfattat klart allting som vi ska kunna i denna kursen. Har tenta om ca 2 veckor så nu är det bara att försöka pressa in all information också. 
 
Måste säga att det är underbart att vara student....
 
 
 Lazy sunday

Godmorgon! Eller ja jag vaknade för snart 2 timmar sedan.
Idag var första Söndagen på väldigt länge som jag inte hade ställt klockan på. Alltså det måste varit i somras eller så som jag senast sov ut helt och hållet utan att klockan ringde. Så ja, jag vaknade vid 11-tiden men jag tror att jag behövde det idag. Som jag nämnt tidigare så är det mycket med skolan och det har blivit endel sena kvällar (då man suttit länge och pluggat) och därför har det blivit lite lite sömn vissa nätter. 
Hjärtat hade dock inte tagit någon lång sovmorgon utan vaknat precis som vanligt innan klockan ens var 9 och då traskat upp. Ja, vi är lite olika där med hur mycket sömn vi behöver, haha.
Blev i alla fall en sen frukost idag vid 11.30, med det är lite mysigt ändå. Har inte tänkt att göra något speciellt idag ändå. Så jag sitter fortfarande i pyjamasen och har dragit in täcket i soffan och här tänker jag nu sitta och kika serier en stund. Som rubiken lyder → lazy sunday!
 
Mys! ♥
 
 Ledig

Idag är jag ledig, wiho!
Nä men väldigt skönt att kunna sitta i lugn och ro och plugga hemma och ta lite pauser då och då när man känner för det. E var också ledig så efter frukosten drog vi iväg till gymmet. Bestämde oss för att köra rygg och bröst och alltså shit. Var sjukt längesedan jag hade ett sååå bra träningspass. Jag har kört samma vikter nu under en tid men idag orkade jag köra ytterliggare lite tyngre och på några övningar orkade jag till och med gå upp och köra ännu tyngre. Även E hade en bra dag och orkade också lägga på lite extra och jag fattade inte alls varför vi idag orkade så mycket mer än vad vi brukar. Men vi kom fram till att det antagligen var buffén igår. Då åt vi både middag och dessert och det gjorde så vi fick extra energi. Lär dock säkert inte alls ta dessa vikter nästa gång vi kör samma pass, men det var väldigt kul att se.
 
Resten av dagen har bestått av plugg och lite pyssel här hemma. Min tenta är om 3 veckor och vi kommer bara gå i skolan 1½ vecka till och på den tiden hinner vi inte gå igenom allt som vi ska kunna, så därför måste man plugga så sjukt mycket själv. Men denna gången är jag mer motiverad. I T2 tröttnade jag och tyckte verkligen det var tråkigt att sitta hemma och läsa. Men nu måste jag eftersom att jag vill komma vidare och sen tycker jag att det är väldigt intressant att läsa om. 
 
Nu har jag tappat upp ett bad och tänkte kika lite serier. Perfekt avkoppling samt att man då släpper allt runt skolan för en liten stund. 
 6 år tillsammans

Idag, den 3 februari har jag och hjärtat varit tillsammans i hela 6 år. Alltså det är sjukt länge i och med att vi båda inte är speciellt gamla. Lär alltid minnas dagen då vi sågs första gången men nu när man tänker tillbaka på det så var vi faktiskt ganska små. Alltså vi var ju bara 15år och just i den perioden blev alla tillsammans med någon. Det var verkligen så, att väldigt många av våra kompisar hade någon. Tyvärr höll inte allas förhållanden och med det menar jag att det är lite coolt ändå att just vårt förhållande har hållt ihop sen 2010, just för att man inte är så himla stor ändå när man är 15.
 
Eftersom att det är Onsdag idag var det lite svårt att veta vad vi skulle hitta på. Detta året hade vi inte planerat något innan utan bara pratat lite om vad man kunde göra. Jag var inne lite på att vi skulle se på bio men alla filmerna gick så pass sent så vi väntar med det tills helgen. Istället gick vi till en restaurang och käkade kvällsbuffe och fördrev några timmar där. Jättemysigt! Var faktiskt samma restaurang som vi åt på förra året när vi firade vår årsdag. 
 
Idag har vi varit tillsammans i 2190 dagar och förlovade i 365 ♥
 
 
 Ny vecka - nya tag

Var helt alone i helgen. Så jag har pluggat,  kollat serier, pluggat, varit på gymmet, pluggat, gjort storkok, badat skumbad, kollat film, ätit massa glass och pluggat lite till. Tycker det sammanfattade min helg ganska bra. Men det var ändå skönt med lite ledighet.

Nu har vi kickat igång en ny vecka, en ny månad och det lär vara fullt upp framöver. Men jag hoppas att korta februari blir bra.

Nu ikväll har vi varit på skivstång pass så man är lagom mör nu efteråt. Fick sjukt ont i huvudet under sista föreläsningen idag och den har fortfarande inte gett sig. Så med trötta muskler och ett bankande huvud tänker jag faktiskt lägga mig snart. Skippar plugget helt ikväll pga huvudvärken. Lär dock få ångra det imorgon men går kort dag så tänker att jag kan plugga ikapp det efter skolan. 

Vet inte alls vad jag ville få ut av detta röriga inlägget. Godnatt på er! 

Från föreläsningen om ögonsjukdomar förra onsdagen. En ögonprotes i glas: