En ledig dag!

Det var så skönt att gå och lägga sig igår kväll och veta att klockan inte skulle ringa på morgonen. Tyvärr vaknade jag 7.30 och kunde inte somna om, vilket var lite väl tidigt enligt mig. Men var samtidigt skönt att komma upp och strosa runt lite här hemma. Bestämde igår att inga måsten eller så skulle finnas idag, så set var första dagen på länge som jag hade en hel dag utan några planer där jag bara kunde göra det jag kände för. Så jag städade lite här hemma, rensade ur garderoben, organiserade om i lite i kök och vardagsrum, solade en sväng (underbart att solen äntligen tittade fram) och grejat endel på datorn. Började även kika på "morden i sandhamn" och den serien var faktiskt rätt bra. Lättvindigt att kika ett avsnitt nu på kvällen då dem inte är så långa 👍

Imorgon är det dags för jobb igen och tyvärr känner jag mig inte super taggad. Har jobbat väldigt mycket det senaste så börjar bli ganska trött. Hade därför varit skönt att vara ledig imorgon också men är ledig i helgen så det är väll bara att köra på. Men nu blir det snart att slänga sig i säng så man orkar gå upp imorgon. Att klockan ringer vid 5 känns inte så underbart och speciellt inte då jag knappast är en morgonmänniska.
ATM
Helg ♥

Har varit helt underbart med helg och 2 lediga dagar. Jag har jobbat ganska mycket dessa veckor och i och med att det är sommar så blir det också mer att göra. Så jag har varit väldigt trött när jag kommit hem och brist på sömn har inte gjort det hela bättre. Därför var det väldigt skönt med lite ledighet och jag har verkligen sovit ut. Inatt sov jag ca 11h. Underbart!! Har även börjat lite smått med träningen igen. Har gått lite upp och ner med den dära träningen och det har varit ungefär en månad med uppehåll. Så vi har mjukstartat lite denna veckan med två pass. Har börjat få lite problem med mina knän men jag tror det beror på att jag springer omkring i tofflor på jobbet, så när nästa lön kommer blir det att köpa sig ett par nya skor. 
 
Annars i helgen har vi varit en sväng i stan och kikat lite i affärer, lunchat, tränat och jag kollade även på en ny kamera. På kvällen kikade vi på film och tände lite ljus. Var faktiskt väldigt längesedan som vi kollade på film ihop. Så det var mys. Sen idag har vi handlat, städat lite, fixat matlådor inför några dagar framöver och resten av tiden har vi bara chillat. Så helgen har varit toppen och verkligen lugn, perfekt avslut på denna veckan. 
 
 
 
 En tillbakablick på en underbar vecka ♥

Alltså det här vädret... Det har regnar från och till konstant i typ 3 veckor. Vart är solen och värmen? Hade tänkt att slänga ihop ett inlägg om Turkiet men glömde helt av det, så tänkte att det passade bra nu. Med detta höstvädret som är ute nu så kan det vara skönt att ha något att titta tillbaka på.
 
Denna resan var faktiskt den bästa som jag och Emil haft tillsammans. Hotellet var jättefint, servicen var bra, maten helt ok, vädret och värmen kan man knappast klaga på och vi hade det verkligen så mysigt. Det tråkiga var dock att en vecka gick väldigt fort och när vi kom hem under natten mellan Lördag och Söndag så var det bara att förbereda sig på jobb som började på Måndag. Så hade gärna varit borta en vecka till. 
 
Här kommer en liten bildbomd är första delen är med bilder ifrån systemkameran och andra delen är taget med mobilen.