Ett litet inlägg ifrån Turkiet

Godmorgon på er! 
I Lördags drog vi oss till varmare länder och hamnade inte mindre än i Turkiet. Är helt underbart här. Jättebra personal, väldigt fint hotell, allinclusive, närhet till både poolerna och havet, samt fantastiskt väder. Finns inte så mycket att klaga på. Enda minuset är att det är en hel del "försäljare" här som jag alltid lyckas få ögonkontakt med. Dem har försökt sälja allt från massage, kläder, olika vattenaktiviteter så som vattenskoter mm och bilder som en fotograf går runt och tar. Dem är dock ganska envisa så trotts att man säger nej ger dem sig inte. Men jag måste säga att vi har överlevt rätt bra här ändå 😉 Ett annat minus är att utbudet av mat är ganska litet, dock är vi inte speciellt kräsna och maten här är ändå väldigt bra. Men ska man jämföra med andra hotell så finns det inte ett lika stort utbud här så det blir att man ofta äter samma mat varje dag (fast det brukar det ju bli även om utbudet är större). 
Men som sagt, annars har vi det toppenbra här, så det där med att längta hem till sverige existerar inte, haha. 

Innan resan solade jag endel för att få så mycket färg son möjligt. Dock brände jag mig rejält och började flå istället. Sen när vi kom ner hit är det ju en annan luftfuktighet vilket resulterade i att jag började flå ännu mer och på fler ställen. Så har peelat mig endel, smörjt in mig i feta krämer och legat i skuggan för det mesta. Så har ännu inte solat något, men idag ser huden faktiskt väldigt bra ut så tänkte våga mig på att vistas lite mer i solen idag (dock väldigt försiktigt). Tyvärr vaknade vi upp till en grå himmel idag så vi får se när solen vågar titta sig fram. 

Några bilder på hotellrummet: 
Juni ska inte bli lika tom på inlägg som Maj månad....

Oj, nu är det nästan så att jag har glömt hur det är att blogga.... Var ett tag sedan nu men som jag alltid upprepar så har det varit mycket i skolan. Men nu är terminen över och jag har äntligen lite ledighet. 
 
Tillbringade några dagar hemma hos mor och far, vilket var himla skönt. Dels för att det var skönt att komma ifrån staden och dels för att vi fick träffa alla där hemma. Så dagarna hemma var faktiskt riktigt bra och väldigt mysiga. Passade även på att sola lite och jag råkade bränna mig rejält.... Så nu några dagar senare har jag börjat flå i ansiktet, himla trevligt måste jag säga. Väldigt bra tajming i och med att vi drar till varmare klimat imorgon, så det får väll bli några dagar i skuggan för min del. Har precis peelat bort överflödig hud och dränkt in ansiktet med olja så hoppas det hjälper. 
 
Jag hoppas att bloggen blir lite mer aktiv igen, känner att jag saknat det här med att blogga faktiskt. Så jag hoppas det blir lite mer liv här igen (är dock dumt att lova något). 
 
Tänkte att jag kan slänga upp en blandning av bilder från de senaste dagarna hemma i Dalskog: