Första veckan avklarad

Och där tog jag helg, kl 15.30 på en Söndag. Nä men det blir ju lite annorlunda när man jobbar helg för man får inte den ledigheten på samma sätt. Är ledig imorgon (vilket ska bli himla skönt) men på tisdag är jag tillbaka på praktiken igen. Första veckan har nu passerat och jag måste ändå säga att jag är positivt överaskad. Rehab har inte riktigt haft den positiva och spännande klangen ( i alla fall inte av dem som jag har pratat med). Men jag måste ändå säga att veckan som varit har haft endel action, vilket jag gillar. Alla 9 veckor lär väll säkerligen inte ha lika mycket action men jag tror ändå att detta kommer att funka bra. 
Nu ska vi slänga ihop lite tacos och kika på The Crown. Älskar att vi har netflix, då kan man lätt sluka serie för serie. 
 
 Lite nytt

Kände att det var dags för en liten uppdatering av bloggen och dess design. Blev inte helt nöjd och fick inte till det riktigt som jag ville ha det, men det var ändå skönt med lite förändring!
 
 
 
 
 Så blev det vinter

Idag åkte vi till svärfar och ska stanna över här tills imorgon. Behöver byta till vinterdäck nu när snön kom, så efter att vi varit på gymmet imorse så packade vi in oss i bilen. Tog ca 1 timme längre att åka än vad det brukar göra. Dels pga av mycket trafiken, jag ville stanna på ett ställe och fota lite, men också för att det sprang ut en lös hund mitt på vägen på ett ställe. Många bilar struntade bara i hunden och körde vidare men det kunde jag absoliy inte göra. Så jag sprang ut för att försöka få tag på hunden, knackade på hos grannar och försökte få tag på vem som ägde hunden. Tyvärr var hunden väldigt rädd och stressad så det gick inte att fånga in den och så fort man närmade sig den så sprang den iväg. Ingen av grannarna visste heller vem sm ägde hunden så vi fick ta kontakt med polisen så fick dem ta över. 
 
Nu ikväll blir det tacos och bara sitta och prata. Tycker sånt är så mysigt! Man behöver inte hitta på massa saker hela tiden utan det är bara skönt att kunna vara hemma och umgås, sånt uppskattar jag.