Kaoset som uppstår....

Har varit ganska påfrestande dem senaste veckorna. Förutom praktiken har det varit gruppuppgifter som ska planeras, genomföras och skickas in, semunarium och en tenta som närmat sig. Så det har varit ganska mycket inre stress och endel fokus på skolan. 
 
Men i Måndags gjorde jag min sista dag på psyk och helt ärligt, det har nog varit min bästa praktik. Har varit otroligt givande och på nått sätt har man själv fått göra en egen inre resa undertiden. Så det är verkligen toppen att sjuksköterskeutbildningen här har med psykiatrin både som praktik och på föreläsningar. 
 
De resterande dagarna har jag varit hemma och pluggat till tentan inom psykiatri (eller försökt i alla fall). Har gått väldigt segt denna gången och motivationen fanns liksom inte där. Det är inte det att jag tycker att ämnet är tråkigt (för det är det verkligen inte) men energin till att läsa har inte riktigt varit där. Så totalt kanske jag har suttit 6 timmar - vilket är extremt lite för min del. Därför kändes inte tentan idag helt ok och jag är inte helt övertygad om att jag klarar den. Men det är ingen spärr inför nästa termin så därför känner jag mig inte stressad över det heller. Det får helt enkelt gå som det går och klarar jag den inte är det bara att göra om. 
 
Som vanligt efter en tenta så har jag väldigt mycket energi i kroppen. Det är precis som att energin man tappat dagarna innan helt plötsligt kommer tillbaka. Så jag tog vara på detta genom att städa. Det blir ju ALLTID stökigt här hemma när jag har tentavecka, i och med att jag typ struntar i allt. Så det har blivit rutin här hemma att jag alltid städar när tentan är skriven. Nu hoppas jag att vi kan hålla det såhär, för jag tycker det är så skönt när lägenheten är städad och allt är i sin ordning. 
Före:
 
 
Efter:
 
 


Ebba-Maja

Åh jag älskar sånna här före och efter bilder!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo