Mot Branäs

Har bara varit i skolan en dag denna veckan så blev att jobba onsdag-fredag. Nästa vecka har vi inlämningsuppgifter som ska in men annars är vi inte i skolan alls. Så detta året passade jag på att åka med till Branäs. Vet inte om skidor är min grej, men kan bero på att jag inte ens kan åka trotts att jag varit i fjällen 4 gånger tidigare. Så nu sitter vi i bilen påväg mot Branäs och har ynka 3 mil kvar. ⛷


En helt vanlig Tisdag.

Hade seminarium idag mellan 9-16. Är verkligen inte van med att sitta i skolan, så redan efter 2 timmar började huvudvärken komma smygandes. Så när jag kom hem slängde jag mig i soffan och vilade en stund. Efter det gick jag ut på en promenad en sväng bara för att få lite frisk luft och rensa skallen lite. Hade noll motivation till att laga middag nu ikväll så jag slängde ihop en smoothie och tog en tallrik yoghurt toppad med stekta äpplen, havregryn och kanel. Super gott!! Nu ska jag forsätta kolla farmen och sen blir det att plugga resten av kvällen.
 
 
 I´m back

Hej på er!
Var verkligen längesedan jag bloggade nu men jag saknade verkligen motivationen det sista och bestämde mig därför att ta en paus. Men nu känns det som om jag har hittat tillbaka igen och vill ge bloggen ett nytt försök. Har varit inne på att starta upp en helt ny blogg på en annan bloggportal men samtidigt vill jag inte tappa allt som jag har här. Har bloggat i väldigt många år och just därför känns det tråkigt att börja om från början samtidigt som det kanske hade varit skönt. Men, jag tänkte prova här ett tag till.
 
Förutom att det blivit nytt år har jag avslutat min långa 9 veckors praktik på SÄS och även avklarat en kortare praktik på 3 veckor inom hemsjukvården. Jag har även varit sjuk en hel del, tappat mina träningsrutiner och varit väldigt trött en tid. Men det känns som om jag är påväg tillbaka så jag håller tummarna för att jag kan hålla mig frisk.
 
Idag var jag iväg och tränade första passet på nästan 4 veckor. Är inte alls i samma form som tidigare men att bara vara där och använda kroppen kändes väldigt skönt! Är ledig idag så har inga större planer för dagen, men en promenad ute i det fina vädret hade jag tänkt hinna med. Sen måste jag plugga lite men mer än så har jag inte planerat för idag. Imorgon har vi seminarium i skolan och sen är vi lediga resten av veckan, äntligen lite semester. Eller semester och semester, har en större inlämningsuppgift som ska in plus några mindre uppgifter. Men min plan är att försöka bli klar med plugget så snart som möjligt så den lediga tiden kan spenderas på annat än studier.  
 
Ville bara slänga in en liten uppdatering och meddela att jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här inne.
Ha det fint!