Test

Kan faktiskt vara mysigt att plugga

Publicerad 2012-12-06 21:03:20 i Allmänt,

 
 
 
Trotts att jag blev en timme sen till skolan idag så missade jag inte speciellt mycket.
Skulle översätta olika begrepp. Var ett grupparbete så det var ju lugnt. Eftersom att jag stressat hela morgonen så var jag fortfarande inte riktigt vaken när jag kom till skolan så vääääldigt mycket skratt blev det i våran grupp. Men det är väll inte så ovanligt att jag är övertrött ;) Kul hade vi iallafall!
 
Slutade egentligen efter den lektionen men skulle på föreläsning sen så slutade 3 timmar senare.
Men föreläsningen var faktiskt ganska intressant. Handlade om sverige och världsreligionerna. Hur vårat samhälle kan komma att förändras m.m. Diskusioner blev det och jag blev faktiskt lite irriterad på vissa saker då det visade sig att man inte kunde göra så mycket med tanke på lagarna som finns.
 
Sen när jag kom hem så hörde min bror att jag var sugen på kladdkaka så det fixade han ;)
Så nu har jag suttit på mitt rum i snart 3 timmar och pluggat, tänt ljus, lyssnat på julmusik och käkat kladdkaka. Väldigt mysigt faktiskt!!
 

Kan inte vara kul att vara drunken....

Publicerad 2012-12-06 20:49:10 i Allmänt, humor,

 
 
 
 
Tror jag börjar bli övertrött. Har suttit och pluggat en stund nu och nu när jag äntligen blev klar så fick jag en kommentar från alla vi barn i bullerbyn på hjärnan. Haha sitter och skrattar utan att ens behöva se klippet, då måste man vara rätt trött.
 
 Hoppa fram till 2.45, haha orkar inte!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela