Test

13 timmars sömn

Publicerad 2015-10-27 13:21:02 i

Mådde inte bra igår. Vaknade med en huvudvärk som vägrade ge med sig trotts huvudvärkstabletter och extra mycket vätska. Var därför helt slut när jag kom hem ifrån jobbet. Kände att jag behövde lite frisk luft och därför tog vi en promenad innan det var dags att fixa lite mat och parkera sig i soffan. Där somnade jag sedan med huvudet i Emils knä och klockan var inte mer än 20. Vaknade sedan vid 9 nu imorse. Trotts det känner jag mig inte jättekry, för det känns som om jag har en förkylning på g. Igen..... alltså då blir det 3:e gången sedan september....

Så förutom att veckohandla så har jag bara legat hemma och tagit det lugnt. Ätit soppa, druckit honungsvatten och tagit en extra dos c-vitamin. Tror dock att det är försent egentlige om jag nu redan känner mig förkyld men men. 

En ledig helg

Publicerad 2015-10-26 06:07:44 i

Var ledig i helgen och då passade jag på att sova ut, baka och träffa några kompisar. Blev shopping och fika på lördagen och sen en långpromenad igår. Så jag hade en bra helg, dock är det tråkigt att de dagarna man är ledig alltid går så fort. Så jag hade gärna varit ledig idag också. Vaknade med huvudvärk nu på morgonen, vilket kanske inte är bästa starten på dagen.... 

Men men, sånt är livet. Tänkte på en sak i lördags när vi var i stan. Många affärer har redan börjat med julpynt och såna saker. Är inte det lite väl tidigt? Dock har jag redan börjat handla lite julklappar/skrivit en lista på saker jag önskar mig. Haha så jag är väll lika tidig kanske. Men jag tycker det är skönt att vara ute i god tid för jag hatar verkligen stressen i december, då är det lika bra att vara klar med allt. 

Blev ett ganska blandat inlägg. Men men, nu har jag i alla fall bloggat ;) hoppas ni får en bra måndag!

Sovmorgon, höstpromenad och kvällsjobb

Publicerad 2015-10-21 13:23:32 i

Att vakna kl 8 och inse att man sovit 9 timmar inatt var verkligen vad jag behövde. Kände mig mer utvilad än på länge. Men mjukstartade dagen ändå med frukost framför några avsnitt grey's med lite tända ljus. Sedan hoppade jag i träningskläderna och drog mig ut på en promenad. Så med bra musik i öronen och kameran i högsta hugg kunde jag inte börjat min morgon på ett bättre sätt. 

Nu är jag påväg till SÄS för att spendera kvällen där. Det sköna med kvällspass är väll dels variationen från att jobba dag, att man får sovmorgon och att jag dessutom är mycket piggare på kvällen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela